fbpx
+34 678 60 30 69 vineavolar@volaventura.cat
Zones de vol

Zones de Vol

La comarca d’Osona, situada a l’extrem nord-est de la depressió central Catalana, està envoltada pel Prepirineu (al nord) la serralada transversal al nord-est, la serralada prelitoral al sud-est, i al nord-est la Depressió Central. La seva capital és Vic, situada al centre de la comarca i al centre també de la plana de Vic, que ocupa l’espai central de la comarca. Limita amb les comarques següents: al Nord amb el Ripollès, la Garrotxa i el Berguedà, a l’Oest amb el Bages, a l’Est amb la Selva i al Sud amb el Vallès Oriental.

La comarca conté 51 municipis, 3 d’ells pertanyents a la província de Girona (Espinelves, Vidrà i Viladrau) i els 48 restants a la província de Barcelona. Les seves extensions varien des dels 68,88 km² d’Oristà (que curiosament és molt poc poblat) fins als 0,97 km² de Sant Hipòlit de Voltregà (amb molts més habitants que no pas Oristà).

La comarca és molt activa, i disposa de molts dels serveis que poden disposar les grans capitals (com ara una Universitat), la majoria ubicats a la seva capital, Vic (amb una superfície de 30,92 km² i gairebé uns 40.000 habitants).

Et convidem a deixar-te portar per la suau i relaxant brisa d’una de les comarques més emblemàtiques de Catalunya, mentre contemples a vista d’ocell les seves masies, els turons, les planes verdes i els meandres del riu Ter. Sobrevolar la ciutat de Vic és una experiència única per la vista i els sentits: el nucli antic, els claustres, la majestuosa Plaça Major… i en guanyar alçada, entusiasmar-se veient el Montseny, Montserrat, el Puigmal, les Guillaries… Tot això només a 40 minuts de Barcelona.

vic4-710×270
PUNT DE TROBADA A OSONA

La Gran Vall del Pirineu

Comarca de gran diversitat i bellesa paisatgística. La vegetació del Parc es considera d’un interès especial, doncs les baixes temperatures, així com l’alta humitat de la zona i la seva altitud han contribuït a l’existència d’espècies que no són pròpies de l’àrea del mediterrani, sinó del nord d’Europa i de les altes muntanyes europees o alpines.

La Cerdanya és un lloc ideal per gaudir d’un vol en globus en un entorn únic, ja que ens  ofereix un gran ventall de possibilitats per descobrir trets tan purs com els del mediterrani fins als prats alpins de nivells culminals; boscos submediterranis, fagedes, boscos boreals de pi roig, boscos de coníferes, boscos de  pi negre i l’avet.

Per la gran bellesa que ens ofereix l’entorn, fa que un vol en globus es converteixi en una gran aventura segura.

Vine a volar a la Cerdanya i experimenta la sensació!!

globus a la cerdanya
PUNT DE TROBADA A LA CERDANYA

Manresa és la capital de la comarca del Bages, a la província de Barcelona, Es troba a 65 km de la ciutat de Barcelona, al cor de Catalunya, marcant límit entre un entorn industrial al sud, i rural al nord.

Manresa té indústries de teixits, filats, química, maquinària. En les últimes dècades ha substituït la indústria pel comerç. És una ciutat amb un interessant conjunt medieval, amb els seus ponts sobre el riu Cardener i la seva església d’estil gòtic (anomenada Seu, ​​en català Seu). A més també podem trobar esglésies d’estil barroc així com interessants edificacions modernistes.

Està situada just a l’angle en què a 5 km, conflueixen els rius Llobregat i Cardener. Nus important de comunicacions, especialment amb l’eix del Llobregat i l’eix transversal, entre la muntanya i el mar, entre les valls interiors d’Urgell i Segarra, i les comarques orientals del país. Ha jugat sempre, al llarg de la història, un paper molt destacat en l’organització de la Catalunya central.

Gaudeix d’una perspectiva insòlita de la Catalunya Central des d’un globus aerostàtic tot meravellant-te amb la visió dels Pirineus al nord, el Montseny al est, al sud la omnipresent muntanya de Montserrat i als teus peus el Pla del Bages.

Vol en globus Vic
PUNT DE TROBADA AL BAGES

Comarca que es configura a partir de tres unitats geogràfiques bàsiques: la conca d’òdena, l’altiplà de Calaf i l’Anoia sud. La comarca se situa en un extrem de la depressió central catalana i entra en contacte amb la Serralada Prelitoral. Gaudeix d’un vol per l’Anoia i observa les unitats de relleu com la Serra de Miralles, la Serra de Rubió, la Serra de Bruch, la Serra de la Llacuna o Montserrat des de la vessant sud est.

Vol en globus Osona
PUNT DE TROBADA A L’ANOIA