fbpx
+34 678 60 30 69 vineavolar@volaventura.cat
Osona

Zones de Vol

La comarca d’Osona, situada a l’extrem nord-est de la depressió central Catalana, està envoltada pel Prepirineu (al nord) la serralada transversal al nord-est, la serralada prelitoral al sud-est, i al nord-est la Depressió Central. La seva capital és Vic, situada al centre de la comarca i al centre també de la plana de Vic, que ocupa l’espai central de la comarca. Limita amb les comarques següents: al Nord amb el Ripollès, la Garrotxa i el Berguedà, a l’Oest amb el Bages, a l’Est amb la Selva i al Sud amb el Vallès Oriental.

La comarca conté 51 municipis, 3 d’ells pertanyents a la província de Girona (Espinelves, Vidrà i Viladrau) i els 48 restants a la província de Barcelona. Les seves extensions varien des dels 68,88 km² d’Oristà (que curiosament és molt poc poblat) fins als 0,97 km² de Sant Hipòlit de Voltregà (amb molts més habitants que no pas Oristà).

La comarca és molt activa, i disposa de molts dels serveis que poden disposar les grans capitals (com ara una Universitat), la majoria ubicats a la seva capital, Vic (amb una superfície de 30,92 km² i gairebé uns 40.000 habitants).

Et convidem a deixar-te portar per la suau i relaxant brisa d’una de les comarques més emblemàtiques de Catalunya, mentre contemples a vista d’ocell les seves masies, els turons, les planes verdes i els meandres del riu Ter. Sobrevolar la ciutat de Vic és una experiència única per la vista i els sentits: el nucli antic, els claustres, la majestuosa Plaça Major… i en guanyar alçada, entusiasmar-se veient el Montseny, Montserrat, el Puigmal, les Guillaries… Tot això només a 40 minuts de Barcelona.

Recomanem:

El Grau AIRBNB.

El Grau – Escapada Rural

PUNT DE TROBADA A OSONA