fbpx
+34 678 60 30 69 vineavolar@volaventura.cat
El Bages

Zones de Vol

Manresa és la capital de la comarca del Bages, a la província de Barcelona, Es troba a 65 km de la ciutat de Barcelona, al cor de Catalunya, marcant límit entre un entorn industrial al sud, i rural al nord.

Manresa té indústries de teixits, filats, química, maquinària. En les últimes dècades ha substituït la indústria pel comerç. És una ciutat amb un interessant conjunt medieval, amb els seus ponts sobre el riu Cardener i la seva església d’estil gòtic (anomenada Seu, ​​en català Seu). A més també podem trobar esglésies d’estil barroc així com interessants edificacions modernistes.

Està situada just a l’angle en què a 5 km, conflueixen els rius Llobregat i Cardener. Nus important de comunicacions, especialment amb l’eix del Llobregat i l’eix transversal, entre la muntanya i el mar, entre les valls interiors d’Urgell i Segarra, i les comarques orientals del país. Ha jugat sempre, al llarg de la història, un paper molt destacat en l’organització de la Catalunya central.

Gaudeix d’una perspectiva insòlita de la Catalunya Central des d’un globus aerostàtic tot meravellant-te amb la visió dels Pirineus al nord, el Montseny al est, al sud la omnipresent muntanya de Montserrat i als teus peus el Pla del Bages.

Vol en globus Vic
PUNT DE TROBADA AL BAGES