A Volaventura tornem a reprendre amb il·lusió els nostres vols en globus! En el context actual, la seguretat ha esdevingut un concepte clau per a tothom en tots els àmbits. Volem informar-vos que hem tornat a activar els nostres vols en globus amb més ganes que mai i també amb totes les garanties de seguretat i higiene actuals, per tal de frenar la propagació del virus COVID-19.

Des de mitjans de juny estem en una nova normalitat on ja es permeten els vols en globus a Catalunya; nosaltres ja ho tenim tot apunt per formar part d’aquesta nova normalitat i perquè pugueu gaudir del cel amb nosaltres.

Concretament hem adoptat les següents mesures per tal garantir una major higiene i seguretat:

• Desinfecció de la cistella abans i després de cada vol.
• Obligació de portar mascareta durant tot el vol, així com de netejar-se les mans abans, durant i després de el vol amb una solució hidroalcohòlica que proporcionarà Volaventura.
• Desinfecció de el vehicle de suport abans i després de cada vol.
• Els passatgers no poden haver experimentant símptomes de la Covid-19 en els últims 15 dies.

Per desenvolupar l’activitat:

• Es queda al camp d’enlairament.
• Per pujar a l’globus els passatgers han de rentar-se les mans amb una solució hidroalcohòlica proporcionada per Volaventura i portar mascareta en tot moment. En cas que algú no en tingui, n’hi facilitarem una nosaltres.
• Es demana als passatgers que durant el vol mirin cap a fora de la cistella, per garantir la distància i minimitzar el contacte.
• Es redueix el temps de celebració després del vol, demanant als passatgers que mantinguin sempre les distàncies de separació correctes.

Els últims mesos han sigut molt durs, potser heu estat separats de la família, no heu vist els vostres amics en molt de temps o potser, fins i tot, heu estat lluny d’algú molt especial. Volar en globus després del COVID-19 pot ser una bona manera de passar temps de qualitat amb les vostres persones importants, de gaudir de bells moments de calma i de viure junts una experiència diferent i inoblidable.
Si el que us ve de gust és passar temps amb tota la família, el Vol aventura en família serà la vostra millor opció. Si en canvi, voleu passar moments romàntics i de calma amb la vostra parella, us oferim el Vol romàntic. Trobareu aquestes i totes les nostres opcions a la nostra web, on podreu escollir quina us encaixa millor.

Ja podeu fer les vostres reserves per fer un vol en globus amb Volaventura aquí. Per a més informació i per resoldre dubtes podeu fer la consulta aquí. Esperem volar junts ben aviat!