Descobreix la ciutat i les seves vistes privilegiades vivint una experiència per recordar tota la vida: un vol en globus a Vic.

Les característiques geogràfiques de la plana de Vic fa que sigui una zona especialment adequada per a la pràctica d’aquesta experiència única que de ben segur no deixarà indiferents ni a grans ni petits. Un vol en globus a Vic t’obrirà a un món de sensacions i plaers visuals que podràs gaudir a qualsevol època de l’any.

Vol Aventura t’ofereix la possibilitat de desconnectar i relaxar-te sobrevolant la capital d’Osona, una de les poques ciutats que apareix i desapareix entre la màgica boira matinal que mica en mica s’esbaeix i dona lloc a una panoràmica espectacular. Durant el vol en globus a Vic podràs contemplar el seu casc antic on trobem l’emblemàtica Plaça Major, els claustres i la Catedral amb el campanar d’estil romànic. Si alcem el vol i ens endisem per damunt del núvols podrem contemplar a vista d’ocell els camps cultivats, les masies, els turons i les planes que canvien de color segons l’època de l’any, sense oblidar-nos del Massís del Montseny, el Puigmal i les Guilleries que ens transmetran la puresa de la natura.

Contempla durant el vol en globus a Vic els racons més amagats de la ciutat, així com les seves típiques fires i mercats. Deixa’t portar per la brisa i disfruta d’una activitat segura, emocionant i particitva al cor de la Catalunya Central, la diversió esta assegurada.

Pots veure els preus de tots els nostres vols aquí