Els Vols de globus a Osona s’han convertit en una de les millors zones per volar en globus. Les seves característiques geogràfiques i meteorològiques fan que, particularment, la Plana de Vic esdevingui un indret immillorable per al desenvolupament d’aquesta activitat i gaudir de les millors vistes que ens regala la comarca: la ciutat de Vic, el Montseny, el Pedrafroca o al Prepirineu sempre presents en l’horitzó, i, si el dia acompanya en visibilitat, fins i tot, Montserrat.

El més important i que més hem de tenir en compte és el vent. De fet, un globus aerostàtic es mou a la velocitat d’aquest, de manera que mai pot ser molt alta. Volar en globus a la comarca d’Osona, fa que l’experiència sigui molt segura i gratificant.

A VISTA D’OCELL

Els Vols de globus a Osona són una oportunitat única, ja que es troba a mig camí entre el Pirineu i la Mediterrània, la comarca d’Osona presenta una orografia complexa, amb una gran varietat de paisatges, com: la plana de Vic i, a l’oest, els penya-segats de Collsacabra o la Serra de les Guilleries.

Si voleu gaudir d’una experiència de vol per la comarca d’Osona   

Podeu reservar qualsevol dels nostres tipus de vol aquí