Ara que ja tenim el bon temps més a prop i que en no res ja entrarem a la Primavera, volem proposar-vos rutes diferents per poder fer amb els teus, ja que creiem que entre tots necessitem fer canvi d’aires, viure noves experiències i evadir-nos una mica d’aquest any  tan obscur… és per això, que Vol Aventura està sempre amb tu per oferir-te alegria, nous aires i noves vivències que volem que recordis per sempre.

Quan fa bon temps ens agrada molt sobrevolar per dues comarques: el Lluçanès i Osona. Només de pensar-hi ens imaginem coses increïbles, ja que els paisatges que ens envolten són immillorables.

Volarem a major alçada i això ens permetrà està molt enlairats fins a veure les muntanyes de Montserrat, els Pirineus i la Serra Cadí.

Aquesta Semi Travessa del Lluçanès es pot fer a l’època de l’any que vulguis però sempre aconsellem que el dia sigui nítid i el clima sigui acollidor, ja que realment val la pena veure les vistes de la millor manera possible i gaudir dels paisatges com cal.

A nosaltres ens agrada captar tots els moments viscuts des del cel, ja que la sensació que vius és màgica, tot ho veus en miniatura, però quan dones un cop d’ull a les vistes que t’envolten, el món se’t fa immens i valores molt més cada moment. Sembla que estiguis en un món totalment diferent; per moments t’oblides de que vius a la terra i que has anat a parar a un altre món. Així que prepara la càmera o el mòbil i no deixis escapar cap tros de natura ni cap tros de món!

 

No t’ho pensis més i fes la teva reserva aquí.