Vols viure un dia ple de sorpreses amb la teva parella o amb les persones que tu vulguis, no saber on vas, i deixar-te endur pel rumb i per l’experiència única que t’enduràs? Deixa’t sorprendre i gaudeix d’un vol de 2 hores, de manera màgica, íntima i diferent.

Un vol de 2 hores compost per dues o fins a quatre persones és la manera més intensa de viure plenament cada segon i minut que t’espera. 

No hi ha res millor que viure el moment i deixar-te endur per sensacions i experiències que pots gaudir a l’instant. Un dia de cada dia, un cap de setmana… quan tu vulguis! Són dues hores enlairat, envoltat d’aire fresc, de núvols, de sensacions úniques, molt ben aprofitades i amb qui més t’agradi.

No sabràs on et dirigeixes fins que reconeguis algunes de les zones que nosaltres oferim pels nostres vols; els Prats de la Cerdanya, Osona, l’Anoia, i d’altres que tenim disponibles.

Volaràs fins a 1.000 metres d’alçada, flotant per sobre els núvols i amb moltíssimes sorpreses i experiències que et deixaran bocabadat. Com ara un brindis amb cava, unes vistes espectaculars i més coses que deixem que tu descobreixis.

Pot ser un regal inesperat tant per tu com pels acompanyants amb qui vulguis compartir-ho, que de ben segur que repetireu i en quedareu molt contents.

Així que, no t’ho pensis més, escull la persona o persones amb qui voldries viure aquesta experiència i viu de les vistes i de la tranquil·litat que la natura ens desprèn i de la nostra fantàstica Catalunya.