Tens ganes de fer un regal original a algú? Si busques una experiència única pots regalar un vol en globus!

Són moltes les ocasions on podem fer un regal: per un aniversari, un sant, per Nadal, per Sant Jordi… Moltes vegades no sabem què regalar i acabem regalant coses innecessàries, que passen fàcilment desapercebudes i que al llarg del temps aquella persona no recordarà.

Perquè aquella persona recordi sempre un regal ha de ser alguna cosa o alguna experiència molt especial i original: un vol en globus segur que serà una bona idea.

Si és per la nostra parella tenim especialment el Vol romàntic i exclusiu bàsic, el Vol romàntic i exclusiu i el Vol romàntic i exclusiu prèmium. Aquests tres tipus de vols tenen en comú l’enlairament des d’un indret secret i el fet de volar sols, només amb el pilot.

Potser voleu fer-vos un auto-regal i gaudir amb tota la vostra família d’aquesta experiència. Tenim una proposta molt llaminera, el Vol Aventura en família, pensat com a una activitat divertida, de cohesió i participativa per poder gaudir tots plegats.

Si voleu fer un regal d’aniversari o de sant inoblidable us recomanem el Vol Aventura Experience o el Vol Aventura Experience Plus, on es vola pels punts més emblemàtics de Vic i si el cel és clar es poden veure Montserrat, els Pirineus, la Serra del Cadí, el Montseny i el Pantà de Sau.

A quina zona vols volar? A Osona, la Cerdanya, l’Anoia o a el Bages? No ho dubtis, regalar un vol en globus és regalar bons records!

Sol, amb la parella, amb la família, amb amics, amb l’empresa… T’oferim un gran ventall de possibilitats i diferents tipus de vol. Escull el que més s’adapti a les teves necessitats i regala una experiència única per a recordar tota la vida, fes ara la teva reserva aquí.