Vols viure sensacions úniques amb la teva parella, desconnectar de tot i fer-ne del moment, un moment especial i diferent sense tocar de peus a
terra? No t’ho pensis més i gaudeix d’un vol romàntic i exclusiu.

Un vol exclusiu per a dues persones és la manera més original per poder gaudir l’un de l’altre. No hi ha res millor que agafar un cap de setmana i
alliberar-te de tot i sobretot sabent que estàs enlairat, envoltat de núvols, aire i rodejat d’un ambient íntim, privat i màgic.

Des d’aquí dalt es veuen les coses diferent, des de diferents perspectives i nosaltres hi tenim moltíssima expeiència. Ens encanta volar entre núvols.
Realitzem vols en diferents zones com ara pels prats de la Cerdanya, Osona, el Bages o altres zones que tenim disponibles.

A dalt us esperen sorpreses que recordareu per sempre, com ara postes de sol romàntiques, un brindis amb cava durant el vol i altres detalls que vosaltres podreu escollir en funció del tipus de vol.

No us ho penseu més i deixeu-vos sorprendre amb la vostra parella, viviu una experiència íntima i no deixeu que ningú us molesti, gaudint d’unes vistes meravelloses i de la nostra Catalunya que és magnífica.