La tardor és una època de l’any magnífica, ja que sabem que el fred està a punt d’arribar, però encara podem aprofitar aquells dies de mig fred, gaudint de la natura i observant els colors que aquesta ens desprèn amb les fulles dels arbres que van canviant; primer groguenques fins a arribar a ser vermelloses, com a pas previ a la seva caiguda.

Els humans solem pensar que el millor moment per fer activitats és a l’estiu o a la primavera, perquè no t’has de preocupar per si fa bon temps o no, però per nosaltres cada estació de l’any és idònia per fer-ho, perquè totes les temporades tenen el seu encant i vistes des de dalt encara més. 

Així que, què millor que gaudir d’aquests paisatges plens de colors impactants, que brillen per si sols, que són inacabables, respirant aire fresc i envoltats de la nostra preciosa Catalunya? 

Totes les zones emboscades i muntanyenques són especials i tal com hem comentat anteriorment, la tardor és el millor moment per trobar-te enmig de la natura i no perdre’t les millors vistes de la Cerdanya, d’Osona, del Bages i de l’Anoia.

Si vols gaudir d’aquest moment únic i irrepetible amb els teus familiars o amics, no dubtis en contactar amb nosaltres i reservar un vol amb globus amb Volaventura, ja que és el millor encert! Decideix a quina Comarca et fa més gràcia anar, cap d’elles et defraudarà, estan plenes de colors!

No us haureu de preocupar de res, comptem amb totes les mesures de seguretat i higiene requerides perquè pugueu tenir un vol plàcid i inoblidable.

Ja pots reservar el teu vol en globus, aquí.