Sabem que Catalunya té espais magnífics per volar i tenim unes vistes increïbles per poder recórrer, és per això que volar per la nostra terra és un dels regals més màgics que ens poden fer, però, t’has parat a pensar que potser hi ha altres llocs del món que et poden fer viure la mateixa experiència?

Segueix llegint-nos que t’ho expliquem!

1r) Bagan, Myanmar: Va ser la capital del primer Imperi. La ciutat de Bagan és l’atractiu turístic més visitat de Myanmar. Tenen paisatges espectaculars amb estupes vermelles punxegudes i vist des de dalt, com aquestes són reflectides pels raigs de sol, pot ser màgic.

2n) Capadocia, Turquia: Aquesta regió turca està envoltada per un mosaic d’escultures que no s’han acabat mai de construir, és per això que vist des dels núvols, cadascú interpreta mitjançant la seva imaginació, una figura o una altra. Capadocia és un dels llocs pioners del món per muntar en globus. Pots viatjar-hi a qualsevol època de l’any perquè sempre gaudeixen d’unes condiciones atmosfèriques perfectes i els seus capvespres i les albes tenen un encant especial.

3r) Desert d’Atacama, Xile: Si vols només llevar-te i veure unes vistes estupendes, visita el desert d’Atacama, t’ofereixen un colorit i dramàtic paisatge, reflectit a la sorra que fa que sigui valorat com a un lloc diferent i molt visitat.

4t) Serengueti, Tanzania: Vols viure una experiència que segurament no has pogut contemplar mai? Paisatges salvatges, d’aquells que només es veuen en documentals televisius… Doncs visita Serengueti, podràs veure gaseles, girafes, elefants, zebres… animals que no estem acostumats a veure, però que sembla que a primera vista impressionen molt, doncs imagina’t enfilat a un globus.

5è) The Outback, Australia: T’agraden els llocs romàntics? A Outback podràs gaudir de postes de sol increïbles, amb una natura envoltada d’arbustos verds i marrons i amb muntanyes que semblen serres oxidades.

6è) Gstaad, Suïssa: Els Alps suïssos és el millor lloc per viatjar a l’hivern i sobretot per muntar-hi en globus, concretament a les terres altes de Berna (Berner Oberland). A més a més, al gener sempre fan el Festival Internacional de Globus Aerostàtics a Chateau d’Oex.

 

Viatjar en globus, et fa veure la vida de diferent manera, ja que a través de diferents perspectives, pots veure els millors llocs de la terra.

Sabem que ara no és el millor moment per viatjar, a causa de la Covid-19, però confiem que en un futur, esperem que no molt llunyà, podrem tornar a gaudir de paisatges immillorables i fer escapades a llocs únics, que mai oblidaràs.

Nosaltres sempre estem aquí per fer-te costat, és per això, que pots seguir gaudint de la nostra meravellosa Catalunya i dels indrets que nosaltres t’oferim.

No deixis mai de sorprendre’t i viu intensament cada experiència volada i vista des del cel!