Tens ganes de veure la teva ciutat a vista d’ocell? T’agradaria descobrir altres indrets des dels aires?

Viu una experiència única i reserva un vol amb globus amb Volaventura!

 

Les nostres zones de vol són diverses i comptem amb molta experiència per a sobrevolar-les totes. La Cerdanya, Osona, el Bages i l’Anoia són les comarques que podràs conèixer des dels aires.

 

  • La Cerdanya, la Gran Vall del Pirineu, és una comarca amb molta diversitat paisatgística. Hi ha moltes espècies que no són típiques d’aquí, sinó que són més del nord d’Europa i de les altes muntanyes europees o alpines. Aquest vol en globus per la zona de la Cerdanya és una gran aventura, ideal per contemplar i reconèixer diferents espècies i paisatges que no ens són tant familiars.

 

  • Una altra opció de vol és la de sobrevolar la comarca d’Osona, envoltada pel Prepirineu i del a serralada transversal, la serralada prelitoral i la Depressió Central. Amb Vic com a capital, la comarca d’Osona és rica en turons, planes verdes, masies i construccions antigues que es poden veure bé des del globus. Sobrevolant aquest territori també veurem el Montseny, Montserrat, el Puigmal i les Guillaries.

 

  • La comarca del Bages, amb Manresa com a capital, és plena de construccions d’estil gòtic, d’estil barroc i d’edificacions modernistes. A vista d’ocell podrem veure-hi els Pirineus, el Montseny, Montserrat I el Pla de Bages. Tot això fa que sigui una altra bona opció per sobrevolar amb un globus aerostàtic, tot meravellant-nos de la riquesa que ofereix.

 

  • Finalment, amb Volaventura també pots escollir volar per sobre de la comarca de l’Anoia, configurada a partir de tres unitats geogràfiques: la conca d’Òdena, l’altiplà de Calaf i l’Anoia sud. Volant per sobre d’aquesta comarca podrem veure la Serra de Miralles, la Serra de Rubió, la Serra de Bruch, la Serra de la Llacuna i Montserrat.

 

Aquestes són les zones de vol que t’oferim sobrevolar amb globus amb nosaltres. Hi ha diferents opcions, només has de decidir quina us fa més il·lusió descobrir i segur que passarem un dia especial i màgic!

Una gran experiència t’està esperant, no ho dubtis més i fes ara la teva reserva aquí.